Stobox Exchange





Stobox nedir?

Stobox, menkul kıymetlerin tokenleştirilmesi alanında faaliyet gösteren ödüllü bir teknoloji ve danışmanlık şirketidir. Şirket, yaklaşık 2 yıldır blockchain pazarında bulunuyor ve şimdi birkaç büyük başarıya sahip olabilir. Ekip, 3 bin saatin üzerinde araştırma yaptı, 15 şirkete danıştı, hem özel hem de kamu teknoloji altyapılarını test etti, 10'dan fazla ülke ile ortaklık kurdu ve Malta AI & Blockchain Zirvesi'nde "2019 Yılının Varlık Tokenizasyonu" Ödülü'nü kazandı. AB-Startups.com tarafından 2020'de en iyi 10 gelecek vaat eden Malta girişimlerinden biri olarak kabul edildi. Şirketin merkezi ABD'nin New York şehrinde olmakla birlikte, Estonya'nın Tallinn kentinde de bir ofis bulunmaktadır.


Stobox Ekibi



Ross Shemeliak

Şirket, üç blok zinciri ve finans meraklısı tarafından kuruldu: Gene Deyev (20 yıllık deneyime sahip BT ve finans uzmanı, CEO), Borys Pikalov (dijital menkul kıymetler uzmanı, İş Analitiği Başkanı ve kitap yazarı) ve Ross Shemeliak (COO, finans ve ticarette uzman). Etkili ve özel bir proje geliştirmek ve ortak yatırımcıların elit varlık sınıflarına erişmesine yardımcı olmak için genç profesyonellerden ve deneyimli üyelerden oluşan bir ekip oluşturdular.

Stobox ekip üyeleri, sektördeki profesyonel etkinliklerde ve konferanslarda aktif katılımcılar, sunucular ve konuşmacılardır. Sektörün gelişmesine ve bilgi paylaşımına etkili katkılar sağlarlar.


Stobox Hizmetleri

Stobox, herhangi bir işletmeye güç verecek bir dizi hizmet sunar. Ekip, çeşitli dijital varlıklara maruz kalma, işletmeler için menkul kıymetler getirme ile ilgilenme, danışmanlık ve danışmanlık hizmetleri sunmanın yanı sıra yakın zamanda bir dijital varlık borsası başlattı.




Tokenizasyon

Stobox bir dijital varlık ekosistemine sahiptir ve kapsamlı menkul kıymetleştirme ve tokenleştirme hizmetleri sunar. Şirket uzmanları, teklifin nasıl yapılandırılacağı, en iyi teknoloji seçeneğinin nasıl seçileceği, uygunluğun nasıl sağlanacağı vb. Konularında kişiselleştirilmiş tavsiyelerde bulunurlar. Teklif kurulumu, hukuk firmalarıyla iletişim ve belge hazırlama ile ilgili sürecin yasal yönetimini yürütürler. Bununla birlikte, Stobox'ın en büyük yararı, menkul kıymet sunumu ve yönetimi ile ilgili çok çeşitli işlevler sunan Dijital Menkul Kıymetler Panosu'dur.




STO Paketleri

Stobox, farklı iş türleri için bir dizi Güvenlik Simgesi Teklifi paketine sahiptir. Her jeton sunma süreci çok karmaşık bir süreçtir, bu nedenle şirket tüm proje yönleriyle ilgili yönetim hizmetleri sağlar. Şirket uzmanları tarafından yapılan binlerce saatlik düzenleyici ve yasal çerçeve analizi, STO için en iyi üç yargı bölgesini tanımlamalarına izin verdi: ABD, İsviçre ve Lihtenştayn. Ayrıca belirli iş ihtiyaçlarını karşılamak için üç Güvenlik Jetonu Teklif Paketi geliştirmiştir: Küçük Paket (29,950 € + 149 € / m'den başlayan fiyatlarla), Gelişmiş Paket (44,950 € + 149 € / m'den başlayan fiyatlarla) ve Kurumsal Paket (89,950 € + € 'dan başlayan fiyatlarla) 499 / m). Tüm paketler özelleştirilebilir ve kişiselleştirilmiş bir teklif de talep edilebilir.


Her token teklif süreci 6 aşamadan geçer:
  1. Gereksinimlerin Ortaya Çıkarılması.
  2. Araştırma Aşaması.
  3. Hazırlık Aşaması I.
  4. Hazırlık Aşaması II.
  5. Teklif Aşaması.
  6. Teklif Sonrası Aşama.

Stobox'tan STO hizmetleri sipariş etmek istiyorsanız, web sitesinde işletmeniz ve tercihleriniz hakkında ayrıntılar sağlayan bir sorgulama formu bulunmaktadır.
Stobox ürünleri

Şirket, müşterilerine sunduğu bir dizi yenilikçi ürün geliştirmiştir. Hepsi, menkul kıymetlerin tokenleştirilmesinin en iyi uygulamalarına ulaşmaya yardımcı olur ve herhangi bir işletmenin gelişimine katkıda bulunur.




Dijital menkul kıymetler panosu

Stobox Dijital Menkul Kıymetler Panosu, kullanıcıların menkul kıymetleri dijitalleştirmesi ve tüm işlemlerini uygun bir dijital ortamda yapmaları için oluşturulmuştur. Bu teknolojiden yararlanarak yeni ve dijital bir şekilde hisse satabilir, temettü ödeyebilir, kurumsal oylama ve kurumsal eylemler gerçekleştirebilirler.

Bu gösterge tablosu son derece özelleştirilebilir ve istek üzerine de yükseltilebilir. Bu modüler platform ayrıca aşağıdakileri içeren bir dizi özelliğe sahiptir:
  • 2 tür teklif ve çok sayıda menkul kıymet türü;
  • Yerleşik kurallara sahip uyum modülü;
  • Kurumsal eylemler;
  • İkincil piyasa ilan panosu;
  • Kurumsal oylama;
  • Dokümantasyonun e-işareti.
  • Kitle Fonlaması Motoru;
  • Birden çok menkul kıymetin listelenmesi;
  • Belge e-işareti;
  • Üçüncü taraf KYC entegrasyonu;
  • Birinci sınıf güvenlik;
  • Şeffaflık ve kolay denetlenebilirlik;
Bu panoyu kullanarak işlerini güçlendirmek isteyen kullanıcılar, şirketin web sitesinde bir demo sürümü talep edebilir.


Stobox Utility Token

STBU olarak listelenen Stobox Utility Token, ekosisteme en fazla değeri getiren ve onlara özel şartlar sağlayan müşterileri ödüllendirmek için şirket tarafından sunulan yerel bir jetondur. Bu, toplam 100 milyon arzı olan ERC-20 jetonudur.

Aşağıdaki hedeflerle oluşturulmuştur:
  • Ücretlerde indirim sağlayın;
  • STBU'da borsada para çekme ve para yatırma ücretlerini ödeyin;
  • Ekosistemde daha yüksek bir sıralama elde edin.

STBU, dalgalanmaları da göz ardı edilmese de, sabit bir fiyata sahip bir hizmet belirtecidir. Token, 2020'nin üçüncü çeyreğinde piyasaya sürüldü ve zaten Uniswap'te listeleniyor.


Değiş tokuş

Stobox, Kasım 2020'de maksimum işlem hızı ve esnekliği ile kendi kripto borsasını başlatmaya karar verdi. Gelişmiş teknolojik yığına dayalı Stobox Digital Securities Dashboard için tamamlayıcı olacak. Bu, tüketicilerin korunmasını ve katı AML yaptırımını garanti etmek için Seyşeller'de kayıtlı tescilli bir geliştirme ve desteğe sahip bağımsız bir değişimdir.

Değişim, birden fazla üyelik seviyesi ile karakterize edilir. Borsada ciro ne kadar yüksek olursa, sahip olduğunuz üyelik seviyesi o kadar yüksek olur ve diğer işlemlerde alacağınız indirim ücreti o kadar büyük olur.

İşlem ücreti, seviyeye bağlı olarak% 0,1 ile% 0,02 arasında değişmektedir. Şirketin varsayımlarına göre, borsa şimdiden bir yılda 290.3 bin dolarlık beklenen gelir elde edecek.


DLT Ağ Protokolü

Stobox, menkul kıymetlerle işlemleri mümkün olduğunca basitleştirmek için DLT Ağ Protokolünü başlattı. İşletmelerin diğer blok zinciri belirteçleri için yaygın olmayan yasal işlemleri gerçekleştirmesine olanak tanır. Stobox DLT Ağ Protokolü, yasal uyumluluk için gerekli özelliklere sahip olan blok zinciri belirteçleri için teknik bir çözümdür.

DLT Ağının teknik özellikleri söz konusu olduğunda, bunlar şu şekildedir:
  • Beyaz listeye ekleme;
  • Cüzdan donuyor;
  • Token basımı ve yakma
  • Açık akıllı sözleşme modeli;
  • Limit yönetimi;
  • Veri gizliliğine esnek yaklaşım;
  • Özelleştirme.
Menkul kıymetler endüstrisinin katılımcıları, merkezi olmayan bir menkul kıymet takas protokolü olan Stobox DS Swap'ı da kullanabilir.
Kitap



Stobox, Malta Dijital İnovasyon Kurumu ile ortaklık kurdu ve bu düzenleyici kurumla işbirliği içinde bir kitap yayınladı. "STO ile Yatırımları Nasıl Çekebilirim: Pratik Bir Kılavuz" kitabı, dijital menkul kıymetler sunarak bağış toplamaya karar verirseniz en iyi uygulamaları ve dikkate almanız gereken noktaları anlatıyor. Kitap, şirketin resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.


Sonuç

Stobox, kendi ürünlerini ve çözümlerini de sunan, gelecek vaat eden bir menkul kıymet tokenleştirme hizmetleri şirketi olarak adlandırılabilir. Ekip, yeni başlatılan borsanın iyileştirilmesi üzerinde çalışıyor ve yakın gelecekte bir Dijital Varlıklar Yatırım Konferansı'na ev sahipliği yapmayı planlıyor. Net vizyon ve güçlü geliştirme uzmanlığı Stobox'ı izlenmesi gereken bir teknoloji şirketi yapar.

Comments

Popular Posts